Latest photos


Bun venit la Colegiul Nautic Român!

/wp-content/uploads/2016/12/Inaugurare-Suciu-Cojocaru.jpg


Dorești primul brevet de ofițer? Îți oferim:

NOU!!! Dacă ai deja un brevet românesc, poți urma un curs de 6 luni de trecere la nivel managerial (4 luni în România, 2 luni în Anglia) și obții un brevet de Ofițer Secund Punte/Mașină britanic! STAGIUL OBLIGATORIU PENTRU BREVETUL BRITANIC ESTE DE 12 LUNI (FAȚĂ DE 24 LUNI LA CEL ROMÂNESC)! ECONOMISEȘTE TIMP ȘI BANI!
Începând cu 1 iunie 2016, instituția noastră funcționează ca extensie în România a celui mai vechi și prestigios colegiu naval englez (1861), South Tyneside College, prin care vă oferim – în exclusivitate în Romania – programe universitare Româno-Britanice de 4 ani pentru ofițeri de punte, mecanici și electricieni, cu brevetul de ofițer eliberat de Maritime and Coastguard Agency (MCA, autoritatea maritimă a Angliei) și o diplomă britanică de studii de nivel HND (Higher National Diploma). Cei 4 ani de studii includ 12 luni de practică ambarcată plătită și garantată de colegiul nostru!
Nu rata șansa unei cariere internaționale de ofițer de marină comercială cu acreditări britanice,  care îți garantează intrarea în elita shipping-ului mondial!

 

Vizitează acest site! Ne găsești și pe Facebook, Instagram ori Linkedin

 

 

Înapoi la pagina principală a Colegiului Nautic Român