Latest photos


Bun venit la Colegiul Nautic Român!

O parte din prima grupă de studenți ai Colegiului Nautic Român pe timpul studiilor în cadrul South Tyneside College (Octombrie 2017)


Dorești primul brevet de ofițer? Îți oferim:

NOU!!! Dacă ai deja un brevet românesc, poți urma un curs la distanță de trecere la nivel managerial și obții un brevet britanic de Ofițer Secund Punte/Mașină britanic! STAGIUL OBLIGATORIU PENTRU BREVETUL BRITANIC ESTE DE 12 LUNI (FAȚĂ DE 24 LUNI LA CEL ROMÂNESC)! ECONOMISEȘTE TIMP ȘI BANI!
Începând cu 1 iunie 2016, Colegiul Nautic Român funcționează ca extensie în România a celui mai vechi și prestigios colegiu naval englez, South Tyneside College (înființat în anul 1861). Vă oferim – în exclusivitate în Romania – programe universitare Româno-Britanice de 4 ani pentru ofițeri de punte, mecanici și electricieni, cu brevetul de ofițer eliberat de Maritime and Coastguard Agency (MCA, autoritatea maritimă a Angliei) și o diplomă britanică de studii de nivel HND (Higher National Diploma).
Din anul 2017 Colegiul Nautic Român este parte a Centrului de Studii Britanice din Constanța (British Higher Education Centre), care deține în acest moment două franșize universitare britanice:

  1. South Tyneside College, programe de ofițer de marină civilă
  2. University of Bedfordshire, programe de inginer IT & Computer Science

Vino la Colegiul Noutic Român! Nu rata șansa unei cariere internaționale de ofițer de marină comercială cu brevet britanic,  care îți garantează intrarea în elita shipping-ului mondial!

 

Vizitează acest site! Ne găsești și pe Facebook, Instagram ori Linkedin

 

 

Înapoi la pagina principală a British Higher Education Centre